↑ Return to medlemmerne i gruppe 8

Mie Christoffersen

Mie Christoffersen. Borupsminde Galleri-og maleskole

Mit arbejde med maleriet tager sit udgangspunkt i farver og stemninger i naturen. Det er en lang proces at få farverne afstemt og til at fungere sammen. Denne “kamp” fører mig vidt omkring i maleriets øvrige problematiker, form, teknik, indhold m.m.

Når jeg nærmer mig målet, må jeg ofte starte forfra, akkurat som SISYFOSmyten fortæller.

Farve og form spændes op mod hinanden, og i kontrasten mellem de bløde ekspressive strøg og stram struktur, åbner jeg for betragterens egen tilstedeværelse og oplevelse af maleriet.

Jeg holder kurser i maleri på Borupsminde Galleri-og Maleskole se www. borupsminde.dk

 

5 comments

Skip to comment form

 1. tidligere Elevbredagerskolen

  Havde set malerierne på udstilling og mener at kunst skal betales ordentlig, så tænkte 57.000 kr. for de to i urelateret land arts æstetik med håb om genfødsel. Men gud hvor er du blevet gammel, du ser jo herrens ud og er bange for at det skinner igennem som den negative energi i maleriets sorte farver. Hvis du maler et råddent træ vil din personlige problemstillinger skinne frem og sand kunst fremstå.

 2. Jeanne Deleuran

  Hej Mie

  Har lige været på besøg hos en af mine naboer her i Århus, og hun havde 2 af dine malerier hængende, som jeg blev meget fascineret af. Har du et eller sted hvor jeg kan se flere af dine malerier?

  Venlig hilsen
  Jeanne Deleuran

 3. Mie christoffersen

  Har lige været sammen med Mette I dag. ☺søger du på Galleri Mi og efter Mie Christoffersen kan du se nogle af mine malerier. Hilsen Mie

 4. Jeanne Deleuran

  Tak, vil prøve dette

 5. Jeanne Deleuran

  Er alle dine billeder til salg, og hvilken prisklasse ligger de i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>